VXL FUN

Evenimente personalizate

Despre noi

Cine suntem?
VXL Fun – o echipă tânără, plină de energie și creativitate. Activitatea noastră se împarte în două ramuri distincte: organizarea de evenimente corporate și organizarea de evenimente pentru copii.

Pentru companii, am dezvoltat până în prezent activități inovative pentru teambuilding-uri, zile ale companiei sau petreceri tematice, atât în București, cât și în alte orașe.

În cadrul secțiunii dedicate copiilor, am organizat în principal aniversări, în diferite locații exterioare (în parcuri de aventură, în locuri de joacă special amenajate) și interioare (gelaterii, cluburi de joacă, acasă la sărbătoriți).

Ce oferim?
Activități și produse personalizate în funcție de cerințele clientului – în principiu, transformăm orice spațiu într-un loc de distractie, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Prin ce ne diferențiem?
Activitățile propuse de noi variază de la jocuri bazate pe probe fizice, la jocuri ce presupun rezolvarea de probleme de logică. Scopul lor este, în primul rând, recreerea participanților și, în al doilea rând, consolidarea relațiilor din cadrul grupului. Mai mult decât atât, activitățile noastre sunt de două feluri: mobile, perfect adaptabile oricărei locații și dedicate – dezvoltate special pentru o locație anume.

Sună-ne!